Overname Eddy De Mey bvba

01/12/2016by adminOngecategoriseerd

eddy-en-cathy.jpg

Sinds januari 2017 werd bvba Eddy De Mey overgenomen door Bryon Bouwbedrijf!

Eddy De Mey BVBA is in 40 jaar uitgegroeid tot een zeer dynamisch bedrijf waar de bouwheren centraal staan. Zijn correcte veilige manier van werken, zijn bekwame arbeiders alsook de gerealiseerde projecten overtuigden ons om het bedrijf verder te zetten. Wij kiezen uiteraard voor goede ruwbouwmaterialen om een stevige basis van een woning te garanderen. Alles wordt stapsgewijs, nauwkeurig en doordacht uitgevoerd: van voorbereiding tot metselwerk/ruwbouw.

Dankzij de 7-jarige ervaring bij Furnibo, blijven wij, samen met vijf arbeiders, waaronder een ploegbaas, streven naar een zorgvuldige afwerking en een strikte controle op de uitvoering van de werken. Wij houden ons strikt aan correcte deadlines.

Wij wensen ons toe te spitsen op de regio kust en de Westhoek. Uiteraard kan dit enkel gerealiseerd worden dankzij de architecten met wie ik nu samenwerk, voornamelijk Govaert & Vanhoutte, Kris Vandecasteele, Jerry Popeye enz …

Tom Bryon & Josephine Mahieu