Over ons

Sinds 1984 legt bouwbedrijf Eddy De Mey bvba zich toe op een stevige basis voor uw woning: de ruwbouw. In meer dan dertig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot expert in de ruwe structuur van eengezinswoningen, appartementen en kantoorgebouwen. Als ruwbouwaannemer bouwde Eddy goede relaties op met zijn leveranciers en onderaannemers, zodat hij blijvend kwalitatief werk kon verzetten. Met een gespecialiseerd team met elk minstens 10 jaar ervaring streven wij naar perfectie met behulp van de modernste bouwtechnieken. Sinds eind 2016 werd de firma overgenomen door Bouwbedrijf Bryon.

Bouwbedrijf Bryon blijft streven naar kwaliteit, innovatie en veiligheid. Wij dragen veiligheid zeer hoog in het vaandel. Het komt niet enkel de mens ten goede, maar ook de klanten verkiezen een veilige en toegankelijke werf. Aan de hand van de modernste bouwtechnieken proberen wij mee te zijn met de recentste bouwtrends met het oog op duurzaam bouwen. Met dezelfde moed en visie van Eddy De Mey, blijven wij streven naar perfectie en klantentevredenheid. Fierheid is onze drijfveer!

Wij wensen ons toe te spitsen op de regio kust en de Westhoek. De architecten met wie wij voornamelijk samenwerken zijn Govaert-Vanhoutte, Kris Vandecasteele, Jerry Popeye, Yves Luyckx, enz. …

Neem gerust een kijkje in ons portfolio!

Met constructieve groeten,

Tom Bryon en Josephine Mahieu

De zaakvoerder van het bouwbedrijf Bryon

Tom Bryon

Zaakvoerder


Tom Bryon heeft geen baksteen in zijn maag, maar 1m³ beton. Tijdens zijn opleiding als master bouwkunde is zijn passie voor beton enkel maar gegroeid. In zijn laatste studiejaar won hij de Student Concrete Award. Na 7 jaar ervaring als werfleider opgedaan te hebben bij bouwbedrijf Furnibo voelde hij zich klaar voor het ondernemerschap.

Tom maakt prijsoffertes op en zorgt voor alle voorbereidingen voorafgaand aan de werken, zoals een uitgebreide planning, zodat iedereen optimaal en efficiënt zijn werk kan doen én zodat bestellingen tijdig aankomen op de werf. Bovendien zorgt hij voor de coördinatie en veiligheid op de werf.Josephine Mahieu

Zaakvoerder


Josephine Mahieu heeft een diploma in de communicatiewetenschappen op zak. Na het behalen van haar MaNaMa Bedrijfsmanagement voelde ze zich klaar voor het bedrijfsleven. De facturatie, administratie en boekhouding behoren tot haar dagelijkse taken. Daarnaast beheert zij de website en de sociale media. Ze zorgt er ook voor dat de benodigde materialen aanwezig zijn op het depot zodat verloren tijd en transport vermeden wordt.


zaakvoerder van het bouwbedrijf Bryon

Jean-Marie


Met zijn 35 jarige ervaring kent hij het bedrijf vanbinnen en vanbuiten. Als ploegbaas zorgt hij voor de dagplanning en de veiligheid van de collega’s. Zijn nauwkeurigheid, zin voor werken, probleemoplossend denken en onvoorwaardelijke kennis in de bouw maken hem onmisbaar in het bedrijf.

Peter


Peter werkt reeds 18 jaar voor onze firma en is daardoor een cruciale schakel in ons bedrijf geworden. Hij heeft feeling als geen ander om met machines, kranen en materieel om te gaan. Daarnaast zorgt hij voor de ambiance op de werf. Met hier en daar een mopje zorgt hij voor een aangename sfeer op de werf.

Arthur


Arthur is onze nieuwe ploegbaas. Met zijn vijfjarige ervaring in het bekisten en betonneren, voelde hij zich klaar voor een nieuwe uitdaging.

Tom


Tom is onze bekister/torenkraanbestuurder. Hij gaat heel secuur en nauwkeurig te werk zodat hij heel fijn werk kan afleveren.

Louie


Louie is de jongste werkkracht in het bedrijf. Hij komt elke dag met een grote glimlach naar het werk. Dankzij zijn flexibiliteit en grote doorzettingsvermogen leert hij elke dag bij.

Kristof


Kristof is er altijd als eerste bij. Na het middagmaal staat hij als eerste op om aan het werk te beginnen. Hij is een echte doorzetter en leert graag nieuwe technieken bij. Tijdens de ruwbouw komt er heel wat staal aan te pas. Dit is een kolfje naar de hand van Kristof, want laswerk is zijn passie.

Victor


Victor is de grote sfeermaker in de groep. Ook bij mindere weersomstandigheden zorgt hij ervoor dat de groep met veel energie weer aan de slag kan.

Waarom voor ons kiezen?


Projecten op tijd

We trachten deadlines te respecteren

Altijd beschikbaar

Steeds tot uw dienst!

Professioneel en geëngageerd

Wij luisteren graag naar uw voorkeuren!