Over ons

Bouwbedrijf Bryon is een firma voortgevloeid uit bouwbedrijf Eddy De Mey bvba dat sinds 1984 bestaat. Ons bedrijf legt zich toe op een stevige basis voor uw woning: de ruwbouw. In meer dan 35 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot expert in de ruwe structuur van eengezinswoningen, appartementen en kantoorgebouwen. Door de jaren heen bouwden wij goede relaties uit met vaste leveranciers en onderaannemers, zodat wij blijvend kwalitatief werk konden verzetten. Met een gespecialiseerd team met elk minstens 10 jaar ervaring streven wij naar perfectie met behulp van de modernste bouwtechnieken.

Bij ons kunt u terecht voor de ruwbouw van woningen en appartementen: van grondwerk tot afwerking in beton! Naast zichtbetonwoningen kunt u bij ons ook terecht voor woningen met gevelmetselwerk of andere afwerkingen. Kelders en zwembaden behoren ook tot de mogelijkheden. Wij zijn ook heel flexibel naar bouwtechnieken toe: metsen of lijmen; ytong of kalkzandsteen; beton of metselwerk; snelbouw of betonblokken. We doen het allemaal.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij kijken graag met uw bouwplannen mee!

Bouwbedrijf Bryon blijft streven naar kwaliteit, innovatie en veiligheid. Wij dragen veiligheid zeer hoog in het vaandel. Het komt niet enkel de mens ten goede, maar ook de klanten verkiezen een veilige en toegankelijke werf. Aan de hand van de modernste bouwtechnieken proberen wij mee te zijn met de recentste bouwtrends met het oog op duurzaam bouwen. Wij streven naar perfectie en klantentevredenheid. Fierheid is onze drijfveer!

Sfeerbeeld Bouwbedrijf Bryon | Bouwen van villa’s en appartementen in prefab zichtbeton

Wij wensen ons toe te spitsen op de regio kust en de Westhoek.

De gemeenten waar wij werken zijn langs de E40 van De Panne tot Gent.

 

Tom Bryon

Zaakvoerder

Tom Bryon heeft geen baksteen in zijn maag, maar 1m³ beton. Tijdens zijn opleiding als master bouwkunde is zijn passie voor beton enkel maar gegroeid. In zijn laatste studiejaar won hij de Student Concrete Award. Na 7 jaar ervaring als werfleider opgedaan te hebben bij bouwbedrijf Furnibo voelde hij zich klaar voor het ondernemerschap.

Tom zorgt voor alle voorbereidingen voorafgaand aan de werken, zoals een uitgebreide planning, zodat iedereen optimaal en efficiënt zijn werk kan doen én zodat bestellingen tijdig aankomen op de werf. Bovendien zorgt hij voor de coördinatie en veiligheid op de werf.

Josephine Mahieu

Zaakvoerder

Josephine Mahieu heeft een diploma in de communicatiewetenschappen op zak. Na het behalen van haar MaNaMa Bedrijfsmanagement voelde ze zich klaar voor het bedrijfsleven. De facturatie, administratie en boekhouding behoren tot haar dagelijkse taken. Daarnaast beheert zij de website en de sociale media. Ze zorgt er ook voor dat de benodigde materialen aanwezig zijn op het depot en op de werven zodat verloren tijd en transport vermeden wordt.

close

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw beton-plannen kan realiseren?

Vraag vrijblijvend uw prijsvraag aan.

Laten we kennismaken