Woningbouw

In meer dan 35 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in de ruwe structuur van uw woning. Wij zijn een algemene bouwaannemer die instaat voor de ruwbouw van uw woning: van grondwerken tot afwerking. Wij spitsen ons toe op bouwen met prefab zichtbeton. Dit zijn betonconstructies die esthetisch aan zeer hoge eisen voldoen! De strakke gladde betonpanelen worden aangekocht bij onze prefableverancier Enjoy Concrete uit Veurne en worden dan heel nauwgezet geplaatst en beschermd.

Dit is heel secuur en nauwkeurig werk. Alles wordt gemeten en hermeten. Alles is tot in het kleinste detail perfect gebouwd. Dit zorgt voor een stralend uitzicht en is tegelijkertijd ook gemakkelijk voor de nevenaannemers voor de afwerking van de woning.

Wij hechten zeer veel belang aan het uitzicht van de betonpanelen. De gladgrijze zichtbetonmuren worden behandeld in de fabriek en nadien ook nog eens nageschuurd en behandeld met hydrofuge op de werf zodat de muren niet groen uitslaan na bepaalde tijd. Tijdens de hele bouw worden de muren beschermd tegen spatten, krassen, haperingen, …

Woningen met elk type gevelmetselwerk doen wij ook nog! We hebben heel wat ervaren metsers in dienst die graag eens een stuk metselen.

Ook moeilijkere werken schrikken ons niet af. Wij houden van uitdagingen!

Contacteer ons gerust voor uw bouwplannen. Wij staan u met raad en daad bij.

 

close

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw beton-plannen kan realiseren?

Vraag vrijblijvend uw prijsvraag aan.

Laten we kennismaken